PHARMA HERMETİC HAIR RECOVERY (SAÇ KURTARMA) PROGRAMI

Dünya’nın önde gelen firmalarından biri olan Pharma Hermetic markası,  bio teknoloji ile üretebilen, sayılı teknolojik gücü olan firmalardan biridir.

Trikoloji saç bilim dalı demektir ve bu alandaki çözümlerin içinde ise biyoteknolojik olarak üretilmiş tek üründür. Bunun avantajı ise saçın canlı bölümü olan saç köküne (papilla) ya geçebilen bir ürün olmasıdır. Saç kökündeki hücrelerin içine penetre olabilme özelliği vardır, yani hücre içine girip saçı kökünden besler, saç için gerekli olan amino asitlerin direk saç kökünden emilimini sağlar, uygulama esnasında enjeksiyon tarzı ayrıca bir işleme gerek yoktur, saç derisine haricen uygulanır.

Pharma Hermetic saç kurtarma programının saçtaki faydaları ise:

  • Saçın kökten ve amino asitler yoluyla beslenmesini sağladığı için incelmiş saçları kalınlaştırır ve saçın ömrünü uzatır.
  • Saçın yoğunluğu artar, saç daha güçlü ve sağlıklı görünür.
  • Genetik saç dökülmelerinin göz ardı edilemeyecek sorumlusu 5- ALFA REDÜKTAZ enziminin değişime uğraması sonucu açığa çıkan DHT hormonu genetik olarak kodlanmış alandaki saçları yıkıma uğratır. Pharma Hermetic ürünleri ise bu hormonu etkisiz hale getirir, saça vereceği zararı önler.
  • Hiçbir yan etkisi ve ilaç etkileşimi yoktur.
  • Topikal olarak uygulanır, kişi arzu ederse evde kendisi de uygulayabilir.
  • Kalıcı sonuç elde edilir.
  • Ampul formu ayrıca içindeki aktif maddeler ve bileşenler sayesinde sakalda da etkilidir, sakalları kalınlaştırır.
  • Kökten yeni saç oluşumunu destekler, saçın daha güçlü kalın ve dayanıklı olmasını sağlar.
  • Saç kurtarma programı Pharma Hermetic SP55 uykudaki saç köklerini uyarır ve güçlendirir. İçindeki etken maddeler ve bio teknolojik özelliği sayesinde, saçın ihtiyacı olan tüm besinleri temin eder.

Yukarıda saymış olduğum özelliklerinden dolayı sağlık, bakım, güzellik alanında PHARMA HERMETİC 2021 Yılında İngiltere’de ”En İyi ürün” ödülünü almıştır.

Trichotherapy Saç Sağlığı Merkezi Kurucusu ve Asya Trikologlar Birliği Üyesi

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile belirtilmiştir.

Trichotherapy internet sitesinde yer alan hiçbir içerik kaynak gösterilmeden alıntılanamaz, izinsiz olarak kopyalanamaz veya başka mecralarda yayınlanamaz.