PHARMA HERMETIC ÖNCE SONRA-6

33  yaşındaki kadın danışanımız Androgenetik Alopecia şikayetiyle merkezimize gelmiştir.

Merkezimizde yapılan 4 aşamalı saç analizi sonrasında, konuya bütünsel yaklaşarak (kan değerleri kullandığı ilaçlar, kronik rahatsızlıklar vb) ve diğer faktörler (uyku, beslenme) göz önüne alınarak  danışanımıza PHARMA HERMETIC saç kurtarma programı uygulanmıştır.

Analiz sırasında konuya bütünsel yaklaşarak (kan değerleri kullandığı ilaçlar, kronik rahatsızlıklar vb) ve diğer faktörler (uyku, beslenme) göz önüne alınarak  danışana PHARMA HERMETİC saç kurtarma programı uygulanmıştır.

3 aylık saç bakım programı oluşturularak Danışanımıza, 3 kutu Pharma Hermetic SP55 Phials losyon Seti uygulanmıştır. Merkezimizde haftada 2 gün yapılan uygulamanın dışında, Danışanımızın evde kullanması için HRP LOTİON SAÇ SPREYİ ile program desteklenmiştir.

*Önce sonra görseli Danışanımıza aittir, yasal izni ile paylaşılmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, paylaşılamaz veya başka mecralarda kullanılamaz.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile belirtilmiştir.

Trichotherapy internet sitesinde yer alan hiçbir içerik kaynak gösterilmeden alıntılanamaz, izinsiz olarak kopyalanamaz veya başka mecralarda yayınlanamaz.