PHARMA HERMETIC ÖNCE SONRA-5

50 yaşındaki kadın danışanımız Androgenetik Alopecia  şikayetiyle merkezimize gelmiştir. Danışanımız durumunu saç tellerindeki incelme ve yan taraflarındaki saç çizgisinin gerilemesiyle farketmiştir.

Merkezimizde yapılan 4 aşamalı saç analizi sonrasında, konuya bütünsel yaklaşarak (kan değerleri kullandığı ilaçlar, kronik rahatsızlıklar vb) ve diğer faktörler (uyku, beslenme) göz önüne alınarak  danışanımıza PHARMA HERMETIC saç kurtarma programı uygulanmıştır.

3 aylık bir program oluşturularak Danışanımıza, 1 kutu Pharma Hermetic Silver Kit uygulanmıştır.  3 aylık programın ardından danışanımız sürece ara vermiştir. Ara verdiği bu dönemde saç sağlığını korumak adına sürece HRP LOTİON SAÇ SPREYİ ile devam etmiştir.

 

*Önce sonra görseli Danışanımıza aittir, yasal izni ile paylaşılmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, paylaşılamaz veya başka mecralarda kullanılamaz.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile belirtilmiştir.

Trichotherapy internet sitesinde yer alan hiçbir içerik kaynak gösterilmeden alıntılanamaz, izinsiz olarak kopyalanamaz veya başka mecralarda yayınlanamaz.