SAÇ DÖKÜLMESİNDE ”PHARMA HERMETIC SAÇ KURTARMA PROGRAMI”

Merkezimizde kullanmakta olduğumuz PHARMA HERMETİC markası, biyoteknoloji ile üretilmiş tek trikolojik üründür. Bu özellik,diğer trikolojik çözümlere göre en büyük fark yaratan özelliğidir. Pharma Hermetic ürünleri yapısı itibariyle saç köküne inebilmektedir ve ayrıca saç kökündeki hücreler olması gerekenden daha az ise hücre sayısını bu seviyeye getirebilmektedir.

Pharma Hermetic Saç Kurtarma Programı kapsamında kullanmakta olduğumuz ürünler Capillar (losyon), Phials (serum) ve spreyden oluşmaktadır. Tek tek ürünlerin açıklamasını ve hangi durumlarda tercih ettiğimizi açıklamak isterim:

HAIR CAPILLAR (Losyon)

Hair Capillar’ın içinde sekiz çeşit amino asit bulunmaktadır ve saç için faydalı vitamin ve mineralleri de içerir. Amino asit direkt ürünün moleküler yapısı sebebi ile saçın canlı bölümü olan saç köküne geçebilmektedir,  amino asitler saçın çok daha iyi beslenmesini sağlamaktadır ve saçı yıkıma uğratan  DHT  hormonunu etkisiz hale getirir. Hiç bir yan etkisi yoktur Saçın yoğunluğunu arttırır saç dökülmesini normal seviyelere getirir ve saçın büyümesini teşvik eder.

Hair Capillar hangi saç dökülmelerinde kullanılır?

Hair Capillar Losyon, geçici saç dökülmelerinde, telogen efflivium, demir eksikliği, ateşli hastalık sonrası gelişen saç dökülmeleri, hormon değişim dönemlerinde, narkoz sonrası, Covid 19 sonrası gibi durumlarda saçın performansında düşüklük olan, ek takviye isteyen durumlarda da kullanıyoruz. Bunların dışında erkeklerde sakalı zayıf ve seyrek kişilerde güçlendirmek ve sıklaştırmak amacıyla kullanılır.

Ayrıca ürünü, genetik saç kaybı başlangıç seviyelerinde kullanıyoruz.

SP 55 PHIALS (Serum)

Pharma Hermetic sp55 Serumu, diğer ürünlerde olduğu gibi saç köküne inebilen bir teknoloji ile üretilmiştir. Saç kökünü ve buradaki hücreleri canlandırıcı etkisi vardır; saçı kalınlaştırır, ömrünü uzatır, saçın ihtiyaç duyduğu tüm besinleri sağlar. Ayrıca çok zayıf, aşırı derecede incelmiş saçları aktif hale getirir ve kalınlaştırır. SP55 kullanımı sonrası saçlar belirgin bir şekilde yoğun ve güçlü hale gelir.

SP55 Phials hangi saç dökülmelerinde kullanılır?

Andro genetik alopecia olarak değerlendirdiğimiz tüm saç kayıplarında kullanmaktayız. Kadın ve erkekte etkilidir. Diğer alternatif yöntemlere göre en büyük avantajı uyuyan saç köklerini aktif hale getirmesidir.

PHARMA HERMETİC SPREY

Pharma Hermetic Sprey, evde kullanım için çok uygundur. Hem Hair Capiller’e destek olarak, hem de SP 55 kullanırken her gün Pharma Hermetic sprey öneriyoruz.

Bunun dışında Pharma Hermetic Sprey form, minimal dökülmelerde saç kaybını önlemek amacıyla her gün tek başına da kullanılabiliyor.

Trichotherapy Saç Sağlığı Merkezi Kurucusu ve Asya Trikologlar Birliği Üyesi

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile belirtilmiştir.

Trichotherapy internet sitesinde yer alan hiçbir içerik kaynak gösterilmeden alıntılanamaz, izinsiz olarak kopyalanamaz veya başka mecralarda yayınlanamaz.